Kjøp boken direkte ved å klikke HER.

 

DEN MODERNE JEGER

 

 • Vil du leve sunt og bærekraftig og være en bevisst forbruker?
 • Skulle du ønske at det var lett å finne sunn og rein mat i butikken?
 • At det var enkelt å lage raske, men likevel næringstette måltider i en hektisk hverdag?
 • Tenk om det var enkelt å lande på et kosthold som både smaker godt og gjør godt for både deg og Moder Jord!

 

Det er mulig!

Jeg har samlet ALT DU TRENGER Å VITE og viser deg hvordan i boken DEN MODERNE JEGER, som jeg har skreddersydd til dette formålet. Du kan slutte å lete etter lyset, nå skinner julestjernen ned på deg! Unn deg tidenes viktigste julegave og gi den gjerne til venner som ønsker å være en del av samfunnsendringen.

 

 • Synes du at tiden din blir slukt av sosiale medier?
 • Ønsker du å få mer energi og overskudd?
 • Vil du leve sunnere og mer bærekraftig?
 • Buldrer tarmen din og gjør magen vondt?
 • Ønsker du å gjøre en forskjell for Moder Jord?

 

Løsningen kan kjøpes HER!

Lær å bli en moderne jeger sammen med meg. Vi trenger flere som deg som bryr deg. Vi kan ta i et tak sammen og det er heldigvis utrolig mye vi kan gjøre på egenhånd. Vi som forbrukere har mye større makt enn vi forstår.

Det jeg oftest hører fra mine lesere er nemlig følgende setning: ”Hvordan gjør du det? Jeg skulle så gjerne levd sånn som du gjør, men jeg vet ikke hvordan jeg skal få det til.”

Ut fra dette behovet fra dere skrev jeg DEN MODERNE JEGER. Boken forteller hva bærekraftig mat betyr her i Norge, og er en KOMPLETT GUIDE til hvordan du leter og jakter på den sunneste, reineste og mest bærekraftige maten.

Jeg forteller hvordan du:

 • Lager deg et nettverk av andre entusiaster ved å bruke sosiale medier på en fornuftig måte.
 • Hvordan du går fra å være passiv til å bruke facebook og instagram til å skaffe deg akkurat det du trenger.
 • Du lærer hvordan du kan spise mer i sesong.
 • Hva kan du gjøre med alt du finner gratis i naturen.
 • Hvordan du kan være en mini-bonde.
 • Hvordan leve som en moderne jeger – også på et lite budsjett.

 

 

Boken gir i tillegg over 100 OPPSKRIFTER som i sum gir deg og dine et sunt, nærende og variert kosthold i hovedsak basert på norske råvarer. Du lærer å lage alt fra surdeigbakst, pålegg, fermentert mat og drikke, kaker og kraftbaserte middager.

Her kan du høre på en lydfil som inneholder utdrag fra boken. Håper du blir inspirert!

 

Hvordan er det mulig å leve som Gry Hammer i hverdagen?

Jeg har brukt store deler av mitt voksne liv til å skape meg et nettverk av gode venner, produsenter, formidlere og salgskanalar for et sunt, nærende og bærekraftig kosthold. Dette har jeg lært meg gjennom mange års prøving og feiling. Jeg har også jaktet på det beste kostholdet for meg og Moder Jord og har landet på å spise mest mulig lokalprodusert mat, basert på tradisjonelle tilberedningsmetoder. Det sikrer oss et bærekraftig kosthold som er variert og behandlet på en måte som gjør at det gjør godt for fordøyelsen og optimaliserer næringsopptaket. I en tid hvor vi lett sitter fast i tidsklemma, er det viktig for meg å snakke om viktigheten av å ta bevisste valg og skape gode rutiner, så blir det en lek å leve sunt og bærekraftig, selv i en hektisk hverdag. Som en hardtarbeidende firebarnsmor vet jeg alt om dette. Jeg deler all min erfaring og kunnskap med deg.

 

BOKEN har fått gode omtaler og brukes også som pensum for ernæringsstudiet på Tunsberg medisinske skole.

Her kan du lese bokanmeldelsen fra Helsemagasinet:

Bokanmeldelse DMJ Helsemagasinet GH

 

I november i år vant jeg Matprisen Årets blogger. Det var en stor ære å bli anerkjent av juryen som består av noen av Norges dyktigste fagfolk. Du kan lese deres begrunnelse for at jeg vant her. Minst like herlig og inspirerende var det å møte og oppleve alle de engasjerte ildsjelene fra vårt langstrakte land, som var samlet under et tak den kvelden. Jeg skulle ønske du var der og fikk oppleve den gryende viljen til å være en del av endringen. Det sterke ønsket, og ja, den indre kraften folk hadde for å kjempe for det som er det beste for deg og meg. Folk er klare for å brette opp ermene å gå i bresjen for et bærekraftig samfunn, bruke alle delene av dyret, sørge for god dyrevelferd og ha fokus på jordvern. Det popper opp med kolonialer med bærekraftig og økofokus. Det er så mange ideer og vilje. Jeg ble skikkelig inspirert til å stå på videre og til å hjelpe deg som vil være en del av dette til å vite hvordan du kan gå frem. Det er best å begynne med deg selv og bygge oppe en god helse og bli en bevisst forbruker. Vi er mange som ønsker det samme, og du kan bli en del av en stor og sterk gruppe som jobber mot å skape en bærekraftig samfunnsendring – til det beste for deg og Moder Jord.

Jeg har samlet alt du trenger for å sette i gang, og du kan begynne allerede i dag med å bestille boken Den Moderne Jeger.

Lik meg på Facebook og bli med i gruppen Fermentering med Gry Hammer, så holder vi kontakten og skaper et bærekraftig samfunn sammen fullt med sunne og energiske sjeler.

Her kan du kjøpe boken, som er på TILBUD nå i desember. Husk og kjøp senest innen 10.desember, slik at den kommer frem til jul. 

Inspirer gjerne familie og venner med å gi dem boken i julegave. Hvem vet, kanskje nettopp din gave ble deres viktigste livsendrende gave noensinne.

Kjøp boken på TILBUD her!

Takk for at du følger meg og jeg ønsker deg en god tid frem mot jul.

Ta godt vare på deg selv, spis noe næringstett og ta deg et pust i bakken innimellom slagene!

Jegerlig hilsen fra Gry