Mine online-kurs selges samlet til kampanjepris frem til og med søndag 15 januar. Du vil da få alle tre kurs for prisen av to. Du får kursene til odel og eie, altså ingen begrenset tidsadgang.

Dette får du:

 1. Mange praktiske videoer hvor du ser hvordan jeg lager de forskjellige fermenterte rettene.
 2. En teoretisk presentasjon av fermentering og spesifikt om de ulike tema for kursa. Du vil lytte til min stemme gjennom presentasjonen.
 3. Oppskrifter til alle videoene.
 4. Ofte stilte spørsmål og svar.
 5. Bonus! Min Ebok Fermentering av mat og drikke, mine favoritter!

Kjøp til kampanjepris HER!

 • 1

Pakken inneholder:

 • Surdeigsbakst

  Surdeigsbakst

  Dette får du i online-kurset Surdeigsbakst 1. Mange praktiske videoer. 2. En teoretisk presentasjon av fermentering og spesifikt om surdeigsbakst. Du vil lytte til min stemme gjennom presentasjonen. 3. Oppskrifter til alle videoene. 4. Ofte stilte spørsmål og svar. 5. Bonus! Min Ebok Fermentering av mat og drikke, mine favoritter
  Verdi 2929,-
 • Fermentert drikke

  Fermentert drikke

  Dette får du i online-kurset Fermentert drikke 1. Mange praktiske videoer. 2. En teoretisk presentasjon av fermentering og spesifikt om fermentert drikke. Du vil lytte til min stemme gjennom presentasjonen. 3. Oppskrifter til alle videoene. 4. Ofte stilte spørsmål og svar. 5. Bonus! Min Ebok Fermentering av mat og drikke, mine favoritter
  Verdi 890,-
 • Fermenterte grønnsaker

  Fermenterte grønnsaker

  Dette får du i online-kurset Fermenterte grønnsaker 1. Mange praktiske videoer. 2. En teoretisk presentasjon av fermentering og spesifikt om fermenterte grønnsaker. Du vil lytte til min stemme gjennom presentasjonen. 3. Oppskrifter til alle videoene. 4. Ofte stilte spørsmål og svar. 5. Bonus! Min Ebok Fermentering av mat og drikke, mine favoritter!
  Verdi 890,-
 • 1