Velkommen til mine kurs og foredrag!

Her er oppdatert informasjon om kommende eventer:
 • GRATIS WEBINAR: Mine 3 beste råd til overskudd og vitalitet i hverdagen

  GRATIS WEBINAR: Mine 3 beste råd til overskudd og vitalitet i hverdagen

  24 og 27 april. Er du lei av oppblåst mage og mangler overskudd til å gjøre det du liker best? Bli med på mitt gratis webinar hvor jeg deler mine hemmeligheter til bedre fordøyelse, mer overskudd og vitalitet i hverdagen. Trykk "Read more" for påmelding

  Read More
 • ONLINE-KURS i surdeigsbakst 01.05.2017-31.05.2017

  ONLINE-KURS i surdeigsbakst 01.05.2017-31.05.2017

  Norges eneste online-kurs i fermentering lærer deg alt du trenger å kunne for å komme i gang. Gry Hammer følger deg gjennom 4 ulike moduler over en måned slik at du blir en fermenteringsmester etter 30 dager.

  Read More
 • Grønnere hverdag på Fabrikken i Oslo 20.05.2017.

  Grønnere hverdag på Fabrikken i Oslo 20.05.2017.

  Superpopulært arrangement med en samling av Norges mest populære foredragsholdere innen kosthold og helse. Sammen med blant andre Berit Norstrand og Emil Mohr, vil jeg holde foredrag om ren og bærekraftig mat og selge min siste bok Den moderne jeger. Du finner meg der hele dagen. Du får også en goodiebag til en verdi av 750 kroner. Arrangementet kjøpes på billettservice, 7-eleven og Narvesen-kiosker. Søk eller spør etter ”Grønnere hverdag” Pris: kr 650,- Trykk på tittelen og finn link til eventet på facebook.

  Read More
 • Kurs i fermentering hos Mølleren Sylvia, 12.06.2017

  Kurs i fermentering hos Mølleren Sylvia, 12.06.2017

  Lær deg å lage levende, enzymrik mat og få kunnskap om hvorfor det er viktig for helsa. Vi mater og setter en surdeig, lager ketchup, klassisk surkål og kombucha. Du får tips til hvordan man kan bruke melkesyregjærede grønnsaker i maten, både som eget tilbehør og blandet i ulike retter, varmmat osv. Du vil i tillegg få smaksprøver på en variasjon av melkesyregjæret mat og drikke som jeg har på lur i mine skap og skuffer og som ikke nødvendigvsis står på kursagendaen. Du får med deg hjem en bit av verdens beste surdeigsstarter, slik at du kan bake surdeigsbrød hjemme. Ha derfor med deg et lite glass som kan romme en ts av verdens beste surdeig.

  Read More
 • Livsendrende kvinnehelg med Gry Hammer. 10-12 november på Sundvolden hotell

  Livsendrende kvinnehelg med Gry Hammer. 10-12 november på Sundvolden hotell

  Er du klar over at du har alt du trenger for å ha det godt, i deg selv, akkurat her, akkurat nå? Noen blir kanskje provosert over å lese dette, fordi vi har så mange ulike utgangspunkt. Men jeg mener det av hele mitt hjerte. Dette ønsker å dele dette med deg og styrke deg på- i løpet av en eventyrlig helg i et unikt felleskap av kvinner. Vi skal ha fokus på kvinnehelse! Vi skal nære hverandre med bevisstgjørende samtaler, konkrete og enkle teknikker for å lære stressmestring og avspenning. Med et praktisk fokus der målet er å innføre nye vaner, både i tanke og handling får du også kunnskap om et helhetlig, lettfordøyelig, nærende og hormonregulerende kosthold. Går du ”all in” sammen med meg denne helgen, vil du oppleve å bli velutrustet med effektive verktøy som du kan bruke til å leve ut ditt fulle potensiale, til bedre å håndtere både utfordringer og muligheter. For meg er det ingen tvil om at vi skaper vår egen virkelighet. Bli med meg og design ditt eget eventyr, slik at du kan leve det livet du ønsker.

  Read More
 • 1

Bindende påmelding!

Det er bindende påmelding på alle mine kurs. Det betyr at om du ikke kan vise til legeerklæring, vil jeg fakturere for kursbeløpet, selv om du ikke deltar.