Velkommen til mine kurs og foredrag!

Her er oppdatert informasjon om kommende eventer:
 • Livsendrende kvinnehelg med Gry Hammer. 27-29 april på Sundvolden hotell

  Livsendrende kvinnehelg med Gry Hammer. 27-29 april på Sundvolden hotell

  Er du klar over at du har alt du trenger for å ha det godt, i deg selv, akkurat her, akkurat nå?Noen blir kanskje provosert over å lese dette, fordi vi har så mange ulike utgangspunkt. Men jeg mener det av hele mitt hjerte. Dette ønsker jeg å dele med deg og styrke deg på- i løpet av en eventyrlig helg i et unikt felleskap av kvinner. Vi skal ha fokus på kvinnehelse! Vi skal nære hverandre med bevisstgjørende samtaler, konkrete og enkle teknikker for å lære stressmestring og avspenning. Med et praktisk fokus der målet er å innføre nye vaner, både i tanke og handling får du også kunnskap om et helhetlig, lettfordøyelig, nærende og hormonregulerende kosthold. Går du ”all in” sammen med meg denne helgen, vil du oppleve å bli velutrustet med effektive verktøy som du kan bruke til å leve ut ditt fulle potensiale, til bedre å håndtere både utfordringer og muligheter.For meg er det ingen tvil om at vi skaper vår egen virkelighet. Bli med meg og design ditt eget eventyr, slik at du kan leve det livet du ønsker.

  Read More
 • Kombucha workshop 16. okt kl 18:00-19:00 hos UR - økologisk kolonial & spiseri

  Kombucha workshop 16. okt kl 18:00-19:00 hos UR - økologisk kolonial & spiseri

  Du lærer grunnprinsippene, hvordan du lager kombucha, du får smake ferdig brygget kombucha og annengangsfermentert kombucha. Jeg lærer deg annengangsfermentering og du får med deg startkultur til å sette i gang med å lage din egen kombucha hjemme. Du må ha med deg et syltetøyglass eller lignende.

  Read More
 • 1

Bindende påmelding!

Det er bindende påmelding på alle mine kurs. Det betyr at om du ikke kan vise til legeerklæring, vil jeg fakturere for kursbeløpet, selv om du ikke deltar.