Velkommen til mine kurs og foredrag!

Her er oppdatert informasjon om kommende eventer:
 • Kurs i fermentering hos Mølleren Sylvia, 12.06.2017

  Kurs i fermentering hos Mølleren Sylvia, 12.06.2017

  Lær deg å lage levende, enzymrik mat og få kunnskap om hvorfor det er viktig for helsa. Vi mater og setter en surdeig, lager ketchup, klassisk surkål og kombucha. Du får tips til hvordan man kan bruke melkesyregjærede grønnsaker i maten, både som eget tilbehør og blandet i ulike retter, varmmat osv. Du vil i tillegg få smaksprøver på en variasjon av melkesyregjæret mat og drikke som jeg har på lur i mine skap og skuffer og som ikke nødvendigvsis står på kursagendaen. Du får med deg hjem en bit av verdens beste surdeigsstarter, slik at du kan bake surdeigsbrød hjemme. Ha derfor med deg et lite glass som kan romme en ts av verdens beste surdeig.

  Read More
 • Livsendrende kvinnehelg med Gry Hammer. 10-12 november på Sundvolden hotell

  Livsendrende kvinnehelg med Gry Hammer. 10-12 november på Sundvolden hotell

  Er du klar over at du har alt du trenger for å ha det godt, i deg selv, akkurat her, akkurat nå? Noen blir kanskje provosert over å lese dette, fordi vi har så mange ulike utgangspunkt. Men jeg mener det av hele mitt hjerte. Dette ønsker å dele dette med deg og styrke deg på- i løpet av en eventyrlig helg i et unikt felleskap av kvinner. Vi skal ha fokus på kvinnehelse! Vi skal nære hverandre med bevisstgjørende samtaler, konkrete og enkle teknikker for å lære stressmestring og avspenning. Med et praktisk fokus der målet er å innføre nye vaner, både i tanke og handling får du også kunnskap om et helhetlig, lettfordøyelig, nærende og hormonregulerende kosthold. Går du ”all in” sammen med meg denne helgen, vil du oppleve å bli velutrustet med effektive verktøy som du kan bruke til å leve ut ditt fulle potensiale, til bedre å håndtere både utfordringer og muligheter. For meg er det ingen tvil om at vi skaper vår egen virkelighet. Bli med meg og design ditt eget eventyr, slik at du kan leve det livet du ønsker.

  Read More
 • 1

Bindende påmelding!

Det er bindende påmelding på alle mine kurs. Det betyr at om du ikke kan vise til legeerklæring, vil jeg fakturere for kursbeløpet, selv om du ikke deltar.