Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Fermentering med Gry Hammer

17. september, 2018 @ 18:00 - 20:00

kr890

Lær deg å lage levende, enzymrik mat og få kunnskap om hvorfor det er viktig for helsa. Vi mater og setter en surdeig og lager klassisk surkål Du vil også lære å lage kombucha, vannkefir- og få gode tips til hvordan du bruker melkesyregjærende grønnsaker i maten, både som eget tilbehør og blandet i ulike retter, varmmat osv. Du vil i tillegg få smaksprøver på en variasjon av melkesyregjæret mat og drikke som jeg har på lur i mine skap og skuffer og som ikke nødvendigvis står på kursagendaen.

På UR får du alt du trenger for å kunne fortsette med fermenteringskunsten hjemme.

 

 

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Detaljer

Dato:
17. september, 2018
Tid
18:00 - 20:00
Kostnad:
kr890

Arrangør

Gry Hammer
Epost:
support@gryhammer.no
Hjemmeside:
gryhammer.no

Sted

UR kraft + kolonial
Helgesens gate 16B
Oslo, Norge
+ Google Map