Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Fermentering med Gry Hammer

30. juli, 2018 @ 18:00 - 21:00

kr790

Lær deg å lage levende, enzymrik mat og få kunnskap om hvorfor det er viktig for helsa. Vi mater og setter en surdeig, lager klassisk surkål og fermenterte cherrytomater/hele grønnsaker. Du vil også lære å lage kombucha og få gode tips til hvordan du bruker melkesyregjærende grønnsaker i maten, både som eget tilbehør og blandet i ulike retter, varmmat osv. Du vil i tillegg få smaksprøver på en variasjon av melkesyregjæret mat og drikke som jeg har på lur i mine skap og skuffer og som ikke nødvendigvis står på kursagendaen.

På UR får du alt du trenger for å kunne fortsette med fermenteringskunsten hjemme.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not yet available

Detaljer

Dato:
30. juli, 2018
Tid
18:00 - 21:00
Kostnad:
kr790

Arrangør

Gry Hammer
E-post:
support@gryhammer.no
Hjemmeside:
gryhammer.no

Sted

UR kraft + kolonial
Helgesens gate 16B
Oslo, Norge
+ Google-kart