Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

 • Dette event har allerede funnet sted.

Kurs i eteriske oljer med Gry Hammer

9. november @ 12:00 - 23. november @ 00:00

Kr980

Bring sommeren inn i høstmørket, ved hjelp av eteriske oljer.

Kurset bygger på den kunnskap og erfaring som jeg har delt i boken Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn, så det er en stor fordel at du har boken. Hvis ikke så legg inn rabattkode KURS og få 10% rabatt for et signert eksemplar. Det er ikke en forutsetning for å kunne ta kurset at du har boken, men det er absolutt et fortrinn å kunne lese mer, gå tilbake og se, og gjerne notere i boken underveis og etterhvert som du selv høster erfaringer du ønsker å ta med deg videre.

Kurset vil gå over 3 uker, med oppstart mandag 9. november, men du vil ha tilgang til kursinformasjonen, alle videoer og aktivitet som vil være lagret i gruppen på Facebook i ett år.

Jeg vil holde to direktesendinger hver uke, i tillegg til mange øvrige delinger av fakta og ulike ressurser for deg.

Det vil fokuseres på oljer av god kvalitet, men er uavhengig av merke. Det betyr at jeg ikke fokuserer på hverken min merkevare, do Terra eller Aqua Oleum osv. Det er de eteriske oljers kjemiske komponenter og virkestoffer som er viktige for dette kurset, ikke ulike forretningsmodeller. Det betyr at kurset passer for alle, enten de jobber med eteriske oljer av ulike merker, eller ønsker å bruke dem til privat bruk. Alle er velkomne til å bli med <3

Uke 1

Livesending kl 12, mandag 9. november (Du kan se den i etterkant)

Hei og velkommen. Gjennomgang av kursinnholdet over de tre neste ukene slik at du får oversikt. Innhold: hva er eteriske oljer? Hvordan virker de og hvordan brukes de trygt og riktig.

Oppgaver til selvstudium og selvutvikling, dette skal være gøy, senk skuldrene og la sansene råde.

Avsluttende meditasjon. Sendingen kan du se i etterkant, om du ikke kan være med på angitt klokkeslett.

Bonussending uke 1: Hvordan kan eteriske oljer støtte deg når du overveldes av sterke følelser, som hindrer din livskvalitet (frykt, sinne, bitterhet, angst) og praktiske råd til hvordan de kan brukes. Tidspunkt for denne bonussendingen er ikke bestemt, men kan alltid sees i etterkant.

 

Uke 2

Livesending kl 12, mandag 16. november (Du kan se den i etterkant)

Gjennomgang av mine (og dine) favorittoljer. Dette blir en uke med mye nerding på enkeltoljer, kanskje intenst, men du vil huske oljene på en helt annen måte enn du gjorde før denne uken. Avsluttende meditasjon.

Bonussending uke 2. Eteriske oljer og allergier. Ved feil bruk kan noen oljer utløse både hudirritasjon, men også allergiske reaksjoner. Noen oljer er også virkningsfulle ved allergiske reaksjoner og kan lindre/dempe. Disse aspektene ved eteriske oljer vil jeg snakke om. Tidspunkt for denne bonussendingen er ikke bestemt, men kan alltid sees i etterkant

 

Uke 3

Livesending kl 12, mandag 23. november (Du kan se den i etterkant)

Hvordan lage eteriske oljeblandinger etter ulike behov. Jeg viser hvordan du lager antiaging-oljer til ansiktet, blandinger for sår hud, hodepine, stive ledd, tette luftveier, hjerteåpning, eksem og for magesmerter, mm. Full fokus på praktisk bruk både i duftspreder, på huden og hvordan bruke de riktige oljene innvortes. Jeg tar deg med over alt i huset, i veska, i lommer og i bilen og viser hvordan jeg bruker dem. Avsluttende meditasjon.

Bonussending uke 3. Eteriske oljer og det enteriske nervesystemet, hvordan kan eteriske oljer nyttes for å dempe fordøyelsesvansker. I denne sendingen vil du også få gode råd til praktiske øvelser for å dempe stress og fordøyelsesbesvær. Tidspunkt for denne bonussendingen er ikke bestemt, men kan alltid sees i etterkant.

 

 • Hva er eteriske oljer og hvordan virker de kroppslig, samt på følelsesliv og sjeleliv
 • Riktig og trygg bruk av eteriske oljer
 • Vi går grundig gjennom 20 ulike eteriske oljer
 • Vi går gjennom chakrasystemet og hvordan jeg bruker oljene i forbindelse med yoga, meditasjon og ulike ritualer i livet
 • Jeg vil lære deg hvordan eteriske oljer kan støtte din fordøyelse
 • Jeg viser deg hvordan du lager ulike eteriske oljeblandinger for ulike behov, her kan du også komme med ønsker til blandinger du vil jeg skal vise, siste uken.
 • Jeg vil vise hvordan du kan integrere bruk av eteriske oljer i ditt liv, i alle livets ulike faser
 • Jeg vil lære deg mine viktigste ritualer og rutiner der eteriske oljer er viktige
 • Livesending i vår facebook-gruppe hver mandag kl 12 (teori og praksis)
 • En bonussending hver uke med ulikt fokus
 • Alle mandagssendinger avsluttes med en meditasjon
 • Jeg vil daglig (minus helg) bruke ca en time i gruppa i løpet av kursperioden for å følge med på alt som skjer og være en ressurs for dere, dersom det kommer spørsmål og betraktninger. Det er så fint å kunne dele.

All kursinformasjon vil bli gitt deg via en lukket Facebookgruppe. Jeg inviterer deg inn i felleskapet når kursavgiften er betalt og vi nærmer oss oppstart. For å få nytte av dette kurset må du være på Facebook, da all undervisning vil skje via gruppen.

PS! Her er ingen eksamen, ingen press, kun sanselig glede og med et håp om at du sitter med en bred forståelse av hva eteriske oljer er og kan gjøre for deg i ditt liv, ved kursets slutt.

Eterisk klem

Gry

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Kurs i eteriske oljer med Gry Hammer
kr 980
Unlimited

Detaljer

Start:
9. november @ 12:00
Slutt:
23. november @ 00:00
Kostnad:
Kr980
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/groups/371042697250824/

Arrangør

Gry Hammer
E-post:
support@gryhammer.no
Hjemmeside:
gryhammer.no

Sted

Nettbasert
Norge+ Google-kart