Foredrag

Du er velkommen til å ta kontakt for skreddersydde foredrag. Jeg formidler erfaringsbasert kunnskap. Jeg foreslår en del temaer under her som jeg tidligere har holdt foredrag om. Du må gjerne lese både på siden om Helheten og om Gry Hammer for videre inspirasjon til aktuelle temaer jeg kan formidle kunnskap om.

Inspirasjonsforedrag om tema:

Fermentering

Fermentering er en gammel konserveringsteknikk som er blitt supertrendy. Ved å fermentere (melkesyregjære) grønnsaker og annen mat, lager du matvarer som er sunne og næringsrike. Spesielt bra for deg som trenger en bedre bakteriebalanse i tarmen.

Gry Hammer er en av Norges fremste fermenteringseksperter, og har skrevet bøkene «Fermentering», «Fermentert mat og drikke» og «Den moderne jeger».

Du skaper din egen virkelighet!  La hjertet styre.

Et bevisstgjørende foredrag som gir deg mange praktiske råd til å finne kraften i deg til å leve det livet du ønsker.  Det handler om å leve hjertestyrt, og jeg deler mine beste råd til et liv i balanse med fokus på bærekraft og egenomsorg. Hvor er vi, hvem ønsker vi å være, hva er viktig for å leve gode liv? Vi trenger å skape litt mer rom til å være menneske, til å se hverandre i øynene, til å favne de menneskene som er oss aller nærmest, til å la oss nære av naturen ved å være mer i den. La oss bli litt mindre hodestyrt og litt mer hjertestyrt. Hjertet er det største elektromagnetiske feltet i hele kroppen. Ergo er hjertet vår viktigste antenne når vi møter verden. Vi kan med fordel la oss lede av våre hjerter – og verden vil automatisk bli et bedre sted.

Fra stress til ro og indre kraft!

Stress er i ferd med å ta rotta på det moderne menneske og bidrar til mange av de livsstilssykdommene vi lider av. I dette personlige foredraget deler jeg fra mitt eget liv og min egen naturlige tilbøyelighet til å stresse, og hvordan jeg har fått endret livet mitt ved hjelp av konkrete stressmestringsteknikker. Du lærer mange øvelser hentet fra EFT, TFT, yoga og ulike religioner og åndelige læremestere.

Terapeutisk mat fra det tradisjonelle kjøkken!

En gjennomgang av bærebjelkene til et sunt og nærende kosthold, basert på våre forfedres erfaringsbaserte kunnskap. I lys av moderne vitenskap har den også mye fornuftig ved seg som jeg også løfter frem.

Rest and digest!

Et foredrag om fordøyelse og hvordan du finner god helse i å finne balansen mellom aktivitet og hvile.

Hemmeligheten til god helse ligger gjemt hos våre forfedre!

Med fokus på erfaringsbasert kunnskap om kosthold og ernæring, snakker jeg om hvordan våre forfedres måter å leve på og behandle maten sikret dem god fordøyelse og optimalt næringsopptak, det handler om å gjenopprette kontakten med Moder jord og leve ut fra en helhetlig tilnærming til kosthold og øvrig livsstil.

Hele mennesket må ivaretas for sunn helse og livskvalitet

Helhetlig tilnærming karakteriserer den yogiske tradisjon. Jeg gir mine mest nærende råd for å ivareta hele mennesket: kropp, sjel og sinn. Alt handler ikke om mat, men jeg kommer også til å dele mine beste tips til et sunt og bærekraftig kosthold. Jeg avslutter med å vise yogaøvelser som er enkle nok til at du klarer å gjennomføre dem i din hverdag.

Eteriske oljer, praktisk gjennomgang

Dette er en praktisk oljeklasse hvor jeg presenterer mine favorittoljer, hvordan jeg bruker dem til stressmestring, fordøyelseshjelp, emosjonell support og til å dempe betennelser. En sanselig time med mange dufter og opplevelser.