GJØR SOM SAMENE OG DRIKK BULJONG!

Vi har mye å lære av samisk kultur og en av mine favoritter er buljong. Samene drakk tradisjonelt buljong til nærmest alle måltider noe som var veldig smart. Kraftdrikken inneholder nemlig gode mengder  næringsstoffer i form av proteiner, enzymer, vitaminer, mineraler og godt fett. Drikker du lite melk så er buljong laget på langtidskokt kraft en god kilde til både kalsium og magnesium. I tillegg vil buljongen virke som en fordøyelseshjelper og gjøre alt du ellers spiser til et mer komplett måltid. Har du små barn, så anbefaler jeg deg på det varmeste å lære dem opp til å drikke en kopp eller tre med buljong om dagen. Hvorfor ikke ha buljong i termosen på skolen? En bedre styrkedrikk midt på dagen kan ikke tenkes. Ha med deg buljong i trenigsstudio neste gang du skal pumpe deg opp! Næringsstoffene bygger muskler og og perfeksjonerer tarmhelsen din på en og samme tid- kan det bli bedre?

Du kan lese mer om hva jeg ellers har skrevet om kraft og gelatin for eksempel HER , HER og HER. Du finner mye stoff på dette tema på bloggen min, fordi kraft fra friske dyr, fugler og fisk er det smarteste jeg kan gi min familie. Nå om dagen drikker jeg bøttevis med buljong fra fårikål. Det blir alltid mye gelatinrik kraft igjen når kjøttet og kålen er plukket ut og oppspist. Denne siler jeg og drikker koppevis av, slik andre slurper på kaffekoppen. Jeg kjenner i hele meg at kraften gir krefter.

I dag slår jeg altså et slag for samer, buljong og fårikål! Jeg ønsker deg en god dag. Det er utrolig mye spennende som skjer fremover og som jeg vil dele etterhvert før jul.

* Jeg kan nevne at det plutselig kommer en blogg om hvordan jeg lager lørdagspizza.

* Så lurer jeg på om jeg skal jeg bruke meg selv som forskningskanin for å bli enig med meg selv om hva jeg skal tro om Green Pasture sin fementerte fiskelever, kommer tilbake til dette ut på vinteren. Jeg skal nemlig få ned D-vitamin lagrene i kroppen min først, før jeg drar i gang eksperimentet. Eksperimentet medfører  at jeg skal innta ett glass (muligens to) med fermentert fiskelever (jeg bruker kun kombiproduktet der fermentert fiskelever er kombinert med smørsyre) og ta blodprøver og fettsyrebalanse-test før og etter. Jeg gleder meg og vil dele forsøket med dere, kanskje jeg filmer meg selv også slik at dere får bli med på eksperimentet. Vi vil jo det beste for oss selv og våre nærmeste og for meg medfører det at jeg må gå litt grundigere til verks ved å bruke meg selv for å bli trygg på hva jeg skal mene om dette produktet som jeg i mange år har virkelig elsket, sverget til og anbefalt alle på min ferd.

* Jeg vil også lansere to nye råfine hjemmesider før jul, for jeg må strukturere livet og og alle prosjektene mine på en bedre måte- og dette vil være et skritt på veien. Den ene lanseres i tett samarbeid med en ekte super-same forresten 🙂

Om du vil styrke deg på kraft, kan du lære mer om dette på mitt onlinkurs

 

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!