Grønn foryngende smoothie

I disse kalde vinterdagene er luften tørr og huden gjenspeiler ofte det. På vinterstid krever huden min mer næring i form av fettsyrer, antioksidanter og væske enn den gjør når solen gjør sine naturlige underverker (jeg er ikke en av dem som er redd for solen- det er jo den som gjør at vi lever!!!).

Her har du en frisk smoothie som gir både kroppen og sinnet energi. Den er proppfull av supermat som er spesielt kjente for sine foryngende egenskaper. De vil gi huden din et skikkelig kick.Og har du ikke alle ingrediensene så er det bare å eksperimentere deg frem til en god variant. Vil du lage grønne smoothies og mangler alle disse fancy ingrediensene så husk at frosne bringebær kamuflerer det meste av grønn smak og av søtning kan du bruke hva som helst- bare ikke sukker!

Oppskrift Grønn foryngende smoothie
2 dl grønn økologisk te + bladene eller denne varianten som gjør at du drikker hele teplanten, i pulverform. Superdamene snakker varmt om denne teen, blant annet.
1 neve gojibær, helst bløtlagt og ha da med bløtevannet. Her får du kjøpt mine favoritter, som er på tilbud akkurat nå.
Saften av en halv sitron
To gode never spinat
1 ss Royal Jelly og pollen i honning, evt 1 ss manukahonning/rå honning
3 ts granateplepulver, eller rens ut frøene i et friskt granateple
1 ss hampprotein
1 ss lecithin
1 ss kokosolje

Blend og nyt friskheten i denne deilige smoothien og kjenn livskraften boble og spre seg i hele deg! Helt sant :o)

Ojojoj, dette ble et skikkelig iherb-innlegg. Jeg har slått et slag for norsk netthandel gang på gang, men mange av disse ingrediensene er å få kjøpt så mye billigere fra iherb, desverre. Men når det gjelder kokosoljen er det ingen kompromisser. Tidsporten har den desidert beste. Sånn er det bare!!! Har nettopp kjøpt et helt tungt lass med kokosolje derfra og fyllt opp skap og skuffer.
Skulle du hive deg i netthandlingen så kan du lese mer om det her og bruk gjerne min rabattkode DOK562 på din første bestilling, så får du 5 dollar avslag på din første bestilling
.

Kategori: Kategori: Ukategorisert
Stikkord: Stikkord:

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!