HVEM INSPIRERER DEG?

Det er alltid viktig å ha noen som du kan strekke deg litt etter eller være på lag med, noen som løfter deg og forsterker det gode i deg, noen som du kan hente inspirasjon og glede hos når du selv er tom for initiativ og idèer. Nå vil jeg fortelle deg hvem som gir meg ekstra energi og livskraft i hverdagen. Dere vet jo at mat er en stor pasjon for meg og tar en stor plass i min hverdag, så disse menneskene har en ting til felles: MAT 😉

TUSEN TAKK:

Vibeke, www.viblans.blogspot.no , du kule men sårbare rødtopp, som blogger fra hjertet og er blitt min bloggsøster! Jeg og alle mine elsker proteinkjeksene dine!!!

Anne Marit, www.senseoflife.blogg.no , den første bloggen jeg orket å følge fordi du hadde en spennende stemme, en drivkraft mot bedre helse som har vært og er like sterk som min egen- og som er blitt min bloggsøster!
¨
Marianne, www.grontvann.no – for ditt uselviske engasjement, dine gummybears og for å gi meg din beste oppskrift og bilder på sennep når jeg var tom for gnist på jernia-bloggen min, for evig og alltid takksam, kjære bloggsøster <3

Siljefis, min lille supersøster www.traadsnella.blogspot.no  en reddende inspirator i nøden og verdens beste kokk! Som du gir- og det av glede!

Une, www.unesmat.blogg.no – kom tilbake, jeg savner deg- for du inspirerte meg :o)

Anita, www.superlivsstil.net – gleder meg til du blomstrer på nytt i bloggen din, du bobler over av skapertrang når du er i støtet, savner deg!

Fikselise: du har ikke egen blogg, men milde måne som du inspirerer. Takk for at du finner de mest umulig tilgjengelige råvarer og att på til kommer hjem til meg med det, for at du deler alle de ekle oppgavene med meg, for at du gir meg de beste bjørneklemmene med dine spinkle armer og takker meg av hele ditt hjerte for at du får komme til meg og tørke lever og stappe pølser sammen med meg. Ha ha ha, for noen raringer vi to er!

Hvem inspirerer deg?

Kategori: Kategori: Ukategorisert
Stikkord: Stikkord: ,

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!