Velg visning

Arrangement Views Navigation

I dag

«Kvifor økologisk?» live podcast – Bak maten med Caroline

Bergen Offentlige Bibliotek Strømgaten 6Bergen,

Caroline Ålum Solberg har live podcast med gjestar: Gry Hammer (forfattar og praktikar i anvendt økologi) Jon Frede Engdahl (gründer av Kolonihagen) Markus Brun Hustad (dagleg leiar i Økologisk Norge) Podcasten "Bak maten med Caroline" - på jakt etter framtidens regenerative matsystem. Altså eit gjenoppbygande matsystem, som legg til rette for alt liv, mennesker og … Les mer... "«Kvifor økologisk?» live podcast – Bak maten med Caroline"

Gry Hammer presenterer si nye bok, Fra jord til bord

Bergen Offentlige Bibliotek Strømgaten 6Bergen,

Gry Hammer – jakter på gode råvarer og god helse. Hennes matfilosofi er basert på tradisjonsmat. Det vil sei naturlig mat som kjøtt fra beitefôra dyr, upasteurisert mjølkemat, langkokt kraft, fermenterte grønsaker og sjølvsanka urter og ville vekstar. I boka lærer hun deg korleis du kan gjøre det same – på dine premissar.

Lille Måne høstkonferanse

Lillestrøm, Thon Hotel Arena Nesgata 1,Lillestrøm

Lørdag og søndag står på stand og selger alle mine fantastiske varer. Holder også foredrag kl 14:00 på lørdag med følgende tema: Vi må ikke overse vitenskapen, men sørge for at den bidrar til evolusjon og ikke til å sementere makt. Vitenskapens natur er at den er i bevegelse, så la oss forvalte kunnskap med … Les mer... "Lille Måne høstkonferanse"

Veien til god magefølelse med Gry og Fedon

Nettbasert

Et 6 ukers nettkurs om tarmhelse og helhetlig helse i teori og praksis. Oppstart 18. oktober! La deg inspirere av to av Norges mest erfarne eksperter på helse, livsstil, kosthold, fordøyelse og tarmhelse. Hver uke får du: Grundige foredrag Livesendinger Spørretime Møt oss på kjøkkenet Meditasjon og avspenning Du får også: Eboken med våre ti … Les mer... "Veien til god magefølelse med Gry og Fedon"

Fra stress til ro og indre kraft! – Yogagården Bø i Telemark

Flatinvegen 76 Flatinvegen 76Bø i Telemark,

Stress er i ferd med å ta rotta på det moderne menneske og bidrar til mange av de livsstilssykdommene vi lider av. I dette personlige foredraget deler jeg fra mitt eget liv og min egen naturlige tilbøyelighet til å stresse, og hvordan det har gitt meg moderne livsstilssykdommer.  Jeg har fått god hjelp til å … Les mer... "Fra stress til ro og indre kraft! – Yogagården Bø i Telemark"

Livsendrende kvinnehelg

Sundvolden hotell Dronningveien 2Krokkleiva,

FOR DEG SOM ER KLAR FOR EN VARIG ENDRING I LIVET. Velkommen til Livsendrende kvinnehelg med Gry Hammer i eventyrlige omgivelser! Ønsker du å få hentet frem og styrket din indre skattekiste som bugner over av medfødte kvinnelige egenskaper som for eksempel å leve hjertestyrt og lytte til intuisjonen? Og ikke minst, fokusere på helheten, … Les mer... "Livsendrende kvinnehelg"

Bestill Billetter Kr3500-Kr7900 12 billetter igjen