Velg visning

Arrangement Views Navigation

I dag

Fermentering på Voss med Gry Hammer

Voss Vandrarheim Peter Bondes veg 40,Vossevangen

Gry Hammer kommer til Voss for å holde en time foredrag om fermentering samt et praktisk demonstrasjonskurs hvor hun viser hvordan du setter en surdeig og steller og pleier din surdeigsstarter. Du lærer også å lage vannkefir og kombucha. Det vanker smaksprøver på ulike fermenterte herligheter- og mulighet til å kjøpe startkulturer og bøker på … Les mer... "Fermentering på Voss med Gry Hammer"

Kr790

Hamar, Midt i matfatet festivalen 2019

Hamar Vikingskipet

Foredrag om fermentering og bærekraftig matproduksjon! Jeg står på stand med masse deilige smaksprøver, samt mine produkter, hele lørdag og søndag. Husk at foredraget er lørdagen kl 12.

Lær å lage kombucha på min nabogård

Det Øde Handleri & Skaperi

Lær å lage din egen enzymrike og magevennlige kombucha. En leskende og smakfull fermentert drikk med dype røtter i menneskehetens matkultur. Du får smake på vidunderligheten og ta med deg et lite glass for å få med deg en bit SCOBY (ikke fordi den er viktigst for å brygge, men fordi den stabiliserer brygget raskere … Les mer... "Lær å lage kombucha på min nabogård"

Kr399

Sundvolden hotell – Foredrag om eteriske oljer

Sundvolden hotell Dronningveien 2Krokkleiva,

Kl 11:15, Foredrag nummer 1: Eteriske oljer og hvordan disse kan støtte fordøyelsen. Kl 12:30, Foredrag nummer 2: "Eteriske oljer kan påvirke både følelser og fornuft" Teori og praksis

Selbu – Lær å bake med surdeig

Lykkemat Lykkemat ASSelbustrand,

Lær om surdeig og gamle kornsorter med Gry Hammer Kunnskap om surdeigsbakst og gamle kornsorter som spelt, Emmer, Dala landhvete, svedjerug, nakebygg og enkorn får du når Gry Hammer kommer Lykkemat sine lokaler på Selbu, 14. november kl 17-19. Etter kurset vil du vite mer enn de fleste om hvorfor det er lurt å bake … Les mer... "Selbu – Lær å bake med surdeig"

Kr499

Lansering av Eteriske oljer

Internett

Eteriske oljer fra aromatiske planter har vært brukt i folkemedisinen i uminnelige tider. I Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn deler jeg min erfaring med og kunnskap om eteriske oljer, eller aromaoljer som de også kalles, om hvordan de virker og hvordan de brukes. Jeg gir praktiske råd om hvordan hun bruker oljene i … Les mer... "Lansering av Eteriske oljer"

Surdeigsbakst – livesendinger

Nettbasert

Grundig innføring i hvordan du lager din egen surdeigsstarter med oppskrift. 2 livesendinger i Facebook-gruppen Fermentering og kraft med Gry Hammer (pass på å meld deg inn i gruppen) mandag 25. januar kl 18 og torsdag 28. januar kl 12 (du kan se denne sendingen senere). Under livesendingene viser deg hvordan du aktiverer din surdeigsstarter, … Les mer... "Surdeigsbakst – livesendinger"

DAGSKURS PERMAKULTUR OG MATKUNNSKAP, MED JAN BANG OG GRY HAMMER

Røyseveien 138 Røyseveien 138,Vik i Hole,Røyse

Permakultur-mester Jan Bang og forfatter og kursholder Gry Hammer har  laget et dagsseminar som de gleder seg stort til å utføre for engasjerte kursdeltakere. Tema er permakultur og matkunnskap, og du vil få en vid forståelse for hva permakultur er og hvordan du selv kan anvende prinsippene bak denne regenerative livsstilen i dine omgivelser. Du … Les mer... "DAGSKURS PERMAKULTUR OG MATKUNNSKAP, MED JAN BANG OG GRY HAMMER"

Kr2400

Lanseringsfest ny bok – Midt i matfatet, Vikingskipet på Hamar

Hamar Vikingskipet

Jeg står på stand og selger alle mine varer hele helga fra 17. - 19.okt. I tillegg skal jeg holde workshops som følger: 17. september kl 18:00, Surdeigsworkshop/Midt i matfatet, Vikingskipet på Hamar 18. September kl 13:00 Kombucha workshop/Midt i matfatet, Vikingskipet på Hamar 18. september kl 15:00 Bokbad Fra jord til bord/Midt i matfatet, Vikingskipet … Les mer... "Lanseringsfest ny bok – Midt i matfatet, Vikingskipet på Hamar"

Gratis webinar med Gry og Fedon

Nettbasert

Gratis webinar med Gry og Fedon. Fedon og jeg Gry Hammer gleder oss til å holde et inspirerende webinar om tarmhelsen, og hvilken betydning denne har for din helhetlige helse. Sendingen finner sted tirsdag 21/9 kl 20.00, og du kan delta "live" eller se et opptak når det evt. passer bedre for deg:) Du får … Les mer... "Gratis webinar med Gry og Fedon"