Laster Hendelser

Tidligere Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

august 2018

Fermentering med Gry Hammer

20. august, 2018 @ 18:00 - 21:00
UR kraft + kolonial, Helgesens gate 16B
Oslo, Norge
+ Google Map
kr790

Lær deg å lage levende, enzymrik mat og få kunnskap om hvorfor det er viktig for helsa. Vi mater og setter en surdeig, lager klassisk surkål og fermenterte cherrytomater/hele grønnsaker. Du vil også lære å lage kombucha og få gode tips til hvordan du bruker melkesyregjærende grønnsaker i maten, både som eget tilbehør og blandet i ulike retter, varmmat osv. Du vil i tillegg få smaksprøver på en variasjon av melkesyregjæret mat og drikke som jeg har på lur i…

Les mer »

september 2018

Lær å lage kombucha med Gry Hammer

10. september, 2018 @ 18:00 - 19:30
UR kraft + kolonial, Helgesens gate 16B
Oslo, Norge
+ Google Map
kr399

Lær å lage din egen enzymrike og magevennlige kombucha. En leskende og smakfull fermentert drikk med dype røtter i menneskehetens matkultur. Du får smake på vidunderligheten og ta med deg et lite glass for å få med deg en bit SCOBY (ikke fordi den er viktigst for å brygge, men fordi den stabilierer brygget raskere dit du ønsker).  

Les mer »

Fermentering med Gry Hammer

17. september, 2018 @ 18:00 - 20:00
UR kraft + kolonial, Helgesens gate 16B
Oslo, Norge
+ Google Map
kr890

Lær deg å lage levende, enzymrik mat og få kunnskap om hvorfor det er viktig for helsa. Vi mater og setter en surdeig og lager klassisk surkål Du vil også lære å lage kombucha, vannkefir- og få gode tips til hvordan du bruker melkesyregjærende grønnsaker i maten, både som eget tilbehør og blandet i ulike retter, varmmat osv. Du vil i tillegg få smaksprøver på en variasjon av melkesyregjæret mat og drikke som jeg har på lur i mine skap…

Les mer »

oktober 2018

Lær å lage kombucha med Gry Hammer, 9. oktober

9. oktober, 2018 @ 18:30 - 20:00
UR kraft + kolonial, Helgesens gate 16B
Oslo, Norge
+ Google Map
kr399

Lær å lage din egen enzymrike og magevennlige kombucha. En leskende og smakfull fermentert drikk med dype røtter i menneskehetens matkultur. Du får smake på vidunderligheten og ta med deg et lite glass for å få med deg en bit SCOBY (ikke fordi den er viktigst for å brygge, men fordi den stabilierer brygget raskere dit du ønsker).

Les mer »

Kostholdskonferansen i Trøndelag

13. oktober, 2018 @ 09:00 - 10:00
Scandic Nidelven

Gry hammer har en bakgrunn fra litteratur og statsvitenskap. Idag bruker familie-kvinnen all sin på å fremme tradisjonskost, bærekraft og helhetlig helse. Gry formidler hvordan du kan ta vare på deg selv gjennom å spise levende mat, praktisere yoga og gi deg selv mer kjærlighet i hverdagen. Under Kostholdskonferansen i Trondheim vil Gry fortelle hvordan tarm-vennlig mat og helhetlig livssyn kan gi deg tilbake en velfungerende kropp og et klart hode. Gry er også gjest på årets førkveld. Her kan…

Les mer »

Lær å lage kombucha med Gry Hammer, 23. oktober

23. oktober, 2018 @ 18:30 - 20:00
UR kraft + kolonial, Helgesens gate 16B
Oslo, Norge
+ Google Map
kr399

Lær å lage din egen enzymrike og magevennlige kombucha. En leskende og smakfull fermentert drikk med dype røtter i menneskehetens matkultur. Du får smake på vidunderligheten og ta med deg et lite glass for å få med deg en bit SCOBY (ikke fordi den er viktigst for å brygge, men fordi den stabilierer brygget raskere dit du ønsker).

Les mer »

februar 2019

LÆR Å LAGE VANNKEFIR OG KOMBUCHA 4.2.2019

4. februar @ 18:30 - 20:00
kr399

Lær å lage din egen enzymrike og magevennlige kombucha og vannkefir. Begge er leskende og smakfulle fermenterte drikker med dype røtter i menneskehetens matkultur. Du får smake på vidunderlighetene og ta med deg et lite glass for å få med deg en bit SCOBY (ikke fordi den er viktigst for å brygge, men fordi den stabiliserer kombuchabrygget raskere dit du ønsker). Det skjer på UR kraft + kolonial, Helgesensgate 16, Grünerløkka.

Les mer »

mars 2019

LÆR Å LAGE VANNKEFIR OG KOMBUCHA 11.3.2019

11. mars @ 18:30 - 20:00
UR kraft + kolonial, Helgesens gate 16B
Oslo, Norge
+ Google Map
kr399

Lær å lage din egen enzymrike og magevennlige kombucha og vannkefir. Begge er leskende og smakfulle fermenterte drikker med dype røtter i menneskehetens matkultur. Du får smake på vidunderlighetene og ta med deg et lite glass for å få med deg en bit SCOBY (ikke fordi den er viktigst for å brygge, men fordi den stabiliserer kombuchabrygget raskere dit du ønsker). Det skjer på UR kraft + kolonial, Helgesensgate 16, Grünerløkka.

Les mer »

april 2019

Livsendrende Kvinnehelg

26. april @ 13:00 - 28. april @ 14:30
Sundvolden hotell, Dronningveien 2
Krokkleiva, 3531 Norge
+ Google Map
kr2968 – kr7900

– FOR DEG SOM ER KLAR FOR EN VARIG ENDRING I LIVET. Velkommen til Livsendrende kvinnehelg med Gry Hammer i eventyrlige omgivelser! Ønsker du å få hentet frem og styrket din indre skattekiste som bugner over av medfødte kvinnelige egenskaper som for eksempel å leve hjertestyrt og lytte til intuisjonen? Og samtidig lære å lage næringstett og helsefremmende mat? Og ikke minst, fokusere på helheten, kropp, sjel og sinn. Dette får du kunnskap om: Du blir bevisstgjort om hvordan du…

Les mer »

mai 2019

Fermentering på Voss med Gry Hammer

21. mai @ 17:00 - 20:00
Voss Vandrarheim, Peter Bondes veg 40 Vossevangen 5704 + Google Map
kr790

Gry Hammer kommer til Voss for å holde en time foredrag om fermentering samt et praktisk demonstrasjonskurs hvor hun viser hvordan du setter en surdeig og steller og pleier din surdeigsstarter. Du lærer også å lage vannkefir og kombucha. Det vanker smaksprøver på ulike fermenterte herligheter- og mulighet til å kjøpe startkulturer og bøker på kurset.

Les mer »
+ Export Events