Laster Hendelser

Tidligere Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

oktober 2018

Kostholdskonferansen i Trøndelag

13. oktober, 2018 @ 09:00 - 10:00
Scandic Nidelven

Gry hammer har en bakgrunn fra litteratur og statsvitenskap. Idag bruker familie-kvinnen all sin på å fremme tradisjonskost, bærekraft og helhetlig helse. Gry formidler hvordan du kan ta vare på deg selv gjennom å spise levende mat, praktisere yoga og gi deg selv mer kjærlighet i hverdagen. Under Kostholdskonferansen i Trondheim vil Gry fortelle hvordan tarm-vennlig mat og helhetlig livssyn kan gi deg tilbake en velfungerende kropp og et klart hode. Gry er også gjest på årets førkveld. Her kan…

Les mer »

Lær å lage kombucha med Gry Hammer, 23. oktober

23. oktober, 2018 @ 18:30 - 20:00
UR kraft + kolonial, Helgesens gate 16B
Oslo, Norge
+ Google Map
kr399

Lær å lage din egen enzymrike og magevennlige kombucha. En leskende og smakfull fermentert drikk med dype røtter i menneskehetens matkultur. Du får smake på vidunderligheten og ta med deg et lite glass for å få med deg en bit SCOBY (ikke fordi den er viktigst for å brygge, men fordi den stabilierer brygget raskere dit du ønsker).

Les mer »

februar 2019

LÆR Å LAGE VANNKEFIR OG KOMBUCHA 4.2.2019

4. februar @ 18:30 - 20:00
kr399

Lær å lage din egen enzymrike og magevennlige kombucha og vannkefir. Begge er leskende og smakfulle fermenterte drikker med dype røtter i menneskehetens matkultur. Du får smake på vidunderlighetene og ta med deg et lite glass for å få med deg en bit SCOBY (ikke fordi den er viktigst for å brygge, men fordi den stabiliserer kombuchabrygget raskere dit du ønsker). Det skjer på UR kraft + kolonial, Helgesensgate 16, Grünerløkka.

Les mer »

mars 2019

LÆR Å LAGE VANNKEFIR OG KOMBUCHA 11.3.2019

11. mars @ 18:30 - 20:00
UR kraft + kolonial, Helgesens gate 16B
Oslo, Norge
+ Google Map
kr399

Lær å lage din egen enzymrike og magevennlige kombucha og vannkefir. Begge er leskende og smakfulle fermenterte drikker med dype røtter i menneskehetens matkultur. Du får smake på vidunderlighetene og ta med deg et lite glass for å få med deg en bit SCOBY (ikke fordi den er viktigst for å brygge, men fordi den stabiliserer kombuchabrygget raskere dit du ønsker). Det skjer på UR kraft + kolonial, Helgesensgate 16, Grünerløkka.

Les mer »

april 2019

Livsendrende Kvinnehelg

26. april @ 13:00 - 28. april @ 14:30
Sundvolden hotell, Dronningveien 2
Krokkleiva, 3531 Norge
+ Google Map
kr2968 – kr7900

– FOR DEG SOM ER KLAR FOR EN VARIG ENDRING I LIVET. Velkommen til Livsendrende kvinnehelg med Gry Hammer i eventyrlige omgivelser! Ønsker du å få hentet frem og styrket din indre skattekiste som bugner over av medfødte kvinnelige egenskaper som for eksempel å leve hjertestyrt og lytte til intuisjonen? Og samtidig lære å lage næringstett og helsefremmende mat? Og ikke minst, fokusere på helheten, kropp, sjel og sinn. Dette får du kunnskap om: Du blir bevisstgjort om hvordan du…

Les mer »

mai 2019

Fermentering på Voss med Gry Hammer

21. mai @ 17:00 - 20:00
Voss Vandrarheim, Peter Bondes veg 40 Vossevangen 5704 + Google Map
kr790

Gry Hammer kommer til Voss for å holde en time foredrag om fermentering samt et praktisk demonstrasjonskurs hvor hun viser hvordan du setter en surdeig og steller og pleier din surdeigsstarter. Du lærer også å lage vannkefir og kombucha. Det vanker smaksprøver på ulike fermenterte herligheter- og mulighet til å kjøpe startkulturer og bøker på kurset.

Les mer »

september 2019

Hamar, Midt i matfatet festivalen 2019

21. september @ 12:00 - 13:00
Hamar Vikingskipet

Foredrag om fermentering og bærekraftig matproduksjon! Jeg står på stand med masse deilige smaksprøver, samt mine produkter, hele lørdag og søndag. Husk at foredraget er lørdagen kl 12.

Les mer »

oktober 2019

Lær å lage kombucha på min nabogård

17. oktober @ 18:00 - 20:00
Det Øde Handleri & Skaperi Norge + Google Map
kr399

Lær å lage din egen enzymrike og magevennlige kombucha. En leskende og smakfull fermentert drikk med dype røtter i menneskehetens matkultur. Du får smake på vidunderligheten og ta med deg et lite glass for å få med deg en bit SCOBY (ikke fordi den er viktigst for å brygge, men fordi den stabiliserer brygget raskere dit du ønsker) VELKOMMEN! (bindende påmelding)

Les mer »

Sundvolden hotell – Foredrag om eteriske oljer

26. oktober @ 11:15 - 13:15
Sundvolden hotell, Dronningveien 2
Krokkleiva, 3531 Norge
+ Google Map

Kl 11:15, Foredrag nummer 1: Eteriske oljer og hvordan disse kan støtte fordøyelsen. Kl 12:30, Foredrag nummer 2: "Eteriske oljer kan påvirke både følelser og fornuft" Teori og praksis

Les mer »

november 2019

Selbu – Lær å bake med surdeig

14. november @ 17:00 - 19:00
Lykkemat, Lykkemat AS
Selbustrand, 7584
+ Google Map
kr499

Lær om surdeig og gamle kornsorter med Gry Hammer Kunnskap om surdeigsbakst og gamle kornsorter som spelt, Emmer, Dala landhvete, svedjerug, nakebygg og enkorn får du når Gry Hammer kommer Lykkemat sine lokaler på Selbu, 14. november kl 17-19. Etter kurset vil du vite mer enn de fleste om hvorfor det er lurt å bake med gamle kornsorter, hvilke næringsstoffer de tilbyr og hvordan du kan behandle dem for å få nydelig og lettfordøyelig bakst i heimen. Du får smaksprøver,…

Les mer »
+ Export Events