Laster Arrangementer

Tidligere Arrangementer

Arrangementer Search and Views Navigation

februar 2019

LÆR Å LAGE VANNKEFIR OG KOMBUCHA 4.2.2019

4. februar, 2019 @ 18:30 - 20:00
Kr399

Lær å lage din egen enzymrike og magevennlige kombucha og vannkefir. Begge er leskende og smakfulle fermenterte drikker med dype røtter i menneskehetens matkultur. Du får smake på vidunderlighetene og ta med deg et lite glass for å få med deg en bit SCOBY (ikke fordi den er viktigst for å brygge, men fordi den stabiliserer kombuchabrygget raskere dit du ønsker). Det skjer på UR kraft + kolonial, Helgesensgate 16, Grünerløkka.

Les mer »

mars 2019

LÆR Å LAGE VANNKEFIR OG KOMBUCHA 11.3.2019

11. mars, 2019 @ 18:30 - 20:00
UR kraft + kolonial, Helgesens gate 16B
Oslo,Norge
+ Google-kart
Kr399

Lær å lage din egen enzymrike og magevennlige kombucha og vannkefir. Begge er leskende og smakfulle fermenterte drikker med dype røtter i menneskehetens matkultur. Du får smake på vidunderlighetene og ta med deg et lite glass for å få med deg en bit SCOBY (ikke fordi den er viktigst for å brygge, men fordi den stabiliserer kombuchabrygget raskere dit du ønsker). Det skjer på UR kraft + kolonial, Helgesensgate 16, Grünerløkka.

Les mer »

april 2019

Livsendrende Kvinnehelg

26. april, 2019 @ 13:00 - 28. april, 2019 @ 14:30
Sundvolden hotell, Dronningveien 2
Krokkleiva,3531Norge
+ Google-kart
Kr2968-Kr7900

– FOR DEG SOM ER KLAR FOR EN VARIG ENDRING I LIVET. Velkommen til Livsendrende kvinnehelg med Gry Hammer i eventyrlige omgivelser! Ønsker du å få hentet frem og styrket din indre skattekiste som bugner over av medfødte kvinnelige egenskaper som for eksempel å leve hjertestyrt og lytte til intuisjonen? Og samtidig lære å lage næringstett og helsefremmende mat? Og ikke minst, fokusere på helheten, kropp, sjel og sinn. Dette får du kunnskap om: Du blir bevisstgjort om hvordan du…

Les mer »

mai 2019

Fermentering på Voss med Gry Hammer

21. mai, 2019 @ 17:00 - 20:00
Voss Vandrarheim, Peter Bondes veg 40Vossevangen5704 + Google-kart
Kr790

Gry Hammer kommer til Voss for å holde en time foredrag om fermentering samt et praktisk demonstrasjonskurs hvor hun viser hvordan du setter en surdeig og steller og pleier din surdeigsstarter. Du lærer også å lage vannkefir og kombucha. Det vanker smaksprøver på ulike fermenterte herligheter- og mulighet til å kjøpe startkulturer og bøker på kurset.

Les mer »

september 2019

Hamar, Midt i matfatet festivalen 2019

21. september, 2019 @ 12:00 - 13:00
Hamar Vikingskipet

Foredrag om fermentering og bærekraftig matproduksjon! Jeg står på stand med masse deilige smaksprøver, samt mine produkter, hele lørdag og søndag. Husk at foredraget er lørdagen kl 12.

Les mer »

oktober 2019

Lær å lage kombucha på min nabogård

17. oktober, 2019 @ 18:00 - 20:00
Det Øde Handleri & Skaperi Norge + Google-kart
Kr399

Lær å lage din egen enzymrike og magevennlige kombucha. En leskende og smakfull fermentert drikk med dype røtter i menneskehetens matkultur. Du får smake på vidunderligheten og ta med deg et lite glass for å få med deg en bit SCOBY (ikke fordi den er viktigst for å brygge, men fordi den stabiliserer brygget raskere dit du ønsker) VELKOMMEN! (bindende påmelding)

Les mer »

Sundvolden hotell – Foredrag om eteriske oljer

26. oktober, 2019 @ 11:15 - 13:15
Sundvolden hotell, Dronningveien 2
Krokkleiva,3531Norge
+ Google-kart

Kl 11:15, Foredrag nummer 1: Eteriske oljer og hvordan disse kan støtte fordøyelsen. Kl 12:30, Foredrag nummer 2: "Eteriske oljer kan påvirke både følelser og fornuft" Teori og praksis

Les mer »

november 2019

Selbu – Lær å bake med surdeig

14. november, 2019 @ 17:00 - 19:00
Lykkemat, Lykkemat AS
Selbustrand,7584
+ Google-kart
Kr499

Lær om surdeig og gamle kornsorter med Gry Hammer Kunnskap om surdeigsbakst og gamle kornsorter som spelt, Emmer, Dala landhvete, svedjerug, nakebygg og enkorn får du når Gry Hammer kommer Lykkemat sine lokaler på Selbu, 14. november kl 17-19. Etter kurset vil du vite mer enn de fleste om hvorfor det er lurt å bake med gamle kornsorter, hvilke næringsstoffer de tilbyr og hvordan du kan behandle dem for å få nydelig og lettfordøyelig bakst i heimen. Du får smaksprøver,…

Les mer »

april 2020

Lansering av Eteriske oljer

20. april, 2020 @ 08:00 - 17:00
Internett

Eteriske oljer fra aromatiske planter har vært brukt i folkemedisinen i uminnelige tider. I Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn deler jeg min erfaring med og kunnskap om eteriske oljer, eller aromaoljer som de også kalles, om hvordan de virker og hvordan de brukes. Jeg gir praktiske råd om hvordan hun bruker oljene i hverdagen, enten det er i kremer, i husapoteket, eller i rengjøringen av hus og hjem. Du får oppskrifter på oljeblandinger mot forkjølelse, eksem, urolig søvn,…

Les mer »

januar 2021

Surdeigsbakst – livesendinger

25. januar @ 18:00 - 19:00
Nettbasert Norge + Google-kart

Grundig innføring i hvordan du lager din egen surdeigsstarter med oppskrift. 2 livesendinger i Facebook-gruppen Fermentering og kraft med Gry Hammer (pass på å meld deg inn i gruppen) mandag 25. januar kl 18 og torsdag 28. januar kl 12 (du kan se denne sendingen senere). Under livesendingene viser deg hvordan du aktiverer din surdeigsstarter, samt ekstrabonus på hvordan du kan bake med lys surdeig og lage Hipsterbrød. I selve nettkurset er det 10 grundige og praktiske videoer hvor jeg…

Les mer »
+ Eksporter arrangementer