Laster Hendelser

Tidligere Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

juli 2018

Fermentering med Gry Hammer

30. juli, 2018 @ 18:00 - 21:00
UR kraft + kolonial, Helgesens gate 16B
Oslo, Norge
+ Google Map
kr790

Lær deg å lage levende, enzymrik mat og få kunnskap om hvorfor det er viktig for helsa. Vi mater og setter en surdeig, lager klassisk surkål og fermenterte cherrytomater/hele grønnsaker. Du vil også lære å lage kombucha og få gode tips til hvordan du bruker melkesyregjærende grønnsaker i maten, både som eget tilbehør og blandet i ulike retter, varmmat osv. Du vil i tillegg få smaksprøver på en variasjon av melkesyregjæret mat og drikke som jeg har på lur i…

Les mer »

august 2018

Fermentering med Gry Hammer

20. august, 2018 @ 18:00 - 21:00
UR kraft + kolonial, Helgesens gate 16B
Oslo, Norge
+ Google Map
kr790

Lær deg å lage levende, enzymrik mat og få kunnskap om hvorfor det er viktig for helsa. Vi mater og setter en surdeig, lager klassisk surkål og fermenterte cherrytomater/hele grønnsaker. Du vil også lære å lage kombucha og få gode tips til hvordan du bruker melkesyregjærende grønnsaker i maten, både som eget tilbehør og blandet i ulike retter, varmmat osv. Du vil i tillegg få smaksprøver på en variasjon av melkesyregjæret mat og drikke som jeg har på lur i…

Les mer »

september 2018

Lær å lage kombucha med Gry Hammer

10. september, 2018 @ 18:00 - 19:30
UR kraft + kolonial, Helgesens gate 16B
Oslo, Norge
+ Google Map
kr399

Lær å lage din egen enzymrike og magevennlige kombucha. En leskende og smakfull fermentert drikk med dype røtter i menneskehetens matkultur. Du får smake på vidunderligheten og ta med deg et lite glass for å få med deg en bit SCOBY (ikke fordi den er viktigst for å brygge, men fordi den stabilierer brygget raskere dit du ønsker).  

Les mer »

Fermentering med Gry Hammer

17. september, 2018 @ 18:00 - 20:00
UR kraft + kolonial, Helgesens gate 16B
Oslo, Norge
+ Google Map
kr890

Lær deg å lage levende, enzymrik mat og få kunnskap om hvorfor det er viktig for helsa. Vi mater og setter en surdeig og lager klassisk surkål Du vil også lære å lage kombucha, vannkefir- og få gode tips til hvordan du bruker melkesyregjærende grønnsaker i maten, både som eget tilbehør og blandet i ulike retter, varmmat osv. Du vil i tillegg få smaksprøver på en variasjon av melkesyregjæret mat og drikke som jeg har på lur i mine skap…

Les mer »

oktober 2018

Lær å lage kombucha med Gry Hammer, 9. oktober

9. oktober, 2018 @ 18:30 - 20:00
UR kraft + kolonial, Helgesens gate 16B
Oslo, Norge
+ Google Map
kr399

Lær å lage din egen enzymrike og magevennlige kombucha. En leskende og smakfull fermentert drikk med dype røtter i menneskehetens matkultur. Du får smake på vidunderligheten og ta med deg et lite glass for å få med deg en bit SCOBY (ikke fordi den er viktigst for å brygge, men fordi den stabilierer brygget raskere dit du ønsker).

Les mer »
+ Export Events