Velg visning

Arrangement Views Navigation

I dag

Fermentering med Gry Hammer

UR kraft + kolonial Helgesens gate 16B,Oslo

Lær deg å lage levende, enzymrik mat og få kunnskap om hvorfor det er viktig for helsa. Vi mater og setter en surdeig, lager klassisk surkål og fermenterte cherrytomater/hele grønnsaker. Du vil også lære å lage kombucha og få gode tips til hvordan du bruker melkesyregjærende grønnsaker i maten, både som eget tilbehør og blandet … Les mer... "Fermentering med Gry Hammer"

kr790

Fermentering med Gry Hammer

UR kraft + kolonial Helgesens gate 16B,Oslo

Lær deg å lage levende, enzymrik mat og få kunnskap om hvorfor det er viktig for helsa. Vi mater og setter en surdeig, lager klassisk surkål og fermenterte cherrytomater/hele grønnsaker. Du vil også lære å lage kombucha og få gode tips til hvordan du bruker melkesyregjærende grønnsaker i maten, både som eget tilbehør og blandet … Les mer... "Fermentering med Gry Hammer"

kr790

Lær å lage kombucha med Gry Hammer

UR kraft + kolonial Helgesens gate 16B,Oslo

Lær å lage din egen enzymrike og magevennlige kombucha. En leskende og smakfull fermentert drikk med dype røtter i menneskehetens matkultur. Du får smake på vidunderligheten og ta med deg et lite glass for å få med deg en bit SCOBY (ikke fordi den er viktigst for å brygge, men fordi den stabilierer brygget raskere … Les mer... "Lær å lage kombucha med Gry Hammer"

kr399

Fermentering med Gry Hammer

UR kraft + kolonial Helgesens gate 16B,Oslo

Lær deg å lage levende, enzymrik mat og få kunnskap om hvorfor det er viktig for helsa. Vi mater og setter en surdeig og lager klassisk surkål Du vil også lære å lage kombucha, vannkefir- og få gode tips til hvordan du bruker melkesyregjærende grønnsaker i maten, både som eget tilbehør og blandet i ulike … Les mer... "Fermentering med Gry Hammer"

kr890

Lær å lage kombucha med Gry Hammer, 9. oktober

UR kraft + kolonial Helgesens gate 16B,Oslo

Lær å lage din egen enzymrike og magevennlige kombucha. En leskende og smakfull fermentert drikk med dype røtter i menneskehetens matkultur. Du får smake på vidunderligheten og ta med deg et lite glass for å få med deg en bit SCOBY (ikke fordi den er viktigst for å brygge, men fordi den stabilierer brygget raskere … Les mer... "Lær å lage kombucha med Gry Hammer, 9. oktober"

kr399

Kostholdskonferansen i Trøndelag

Scandic Nidelven

Gry hammer har en bakgrunn fra litteratur og statsvitenskap. Idag bruker familie-kvinnen all sin på å fremme tradisjonskost, bærekraft og helhetlig helse. Gry formidler hvordan du kan ta vare på deg selv gjennom å spise levende mat, praktisere yoga og gi deg selv mer kjærlighet i hverdagen. Under Kostholdskonferansen i Trondheim vil Gry fortelle hvordan … Les mer... "Kostholdskonferansen i Trøndelag"