KJÆRE FINE LESERE, JEG BEKLAGER …

Jeg beklager at jeg ikke klarer å svare dere alle. I det siste har jeg fått en overveldende mengde mail og meldinger her på bloggen, på facebook og instagram som jeg ikke evner å besvare. Det er utrolig kjekt å oppleve en sånn positiv respons som jeg har fått fra dere på den aller siste boken min om fermentering. Den ble laget i fjor vår og sommer da livet mitt var i balanse, hvor jeg fikk jobbe med en redaktør som har så veldig trua på meg og jeg jobbet mange dager med en fotograf som lager kunst av maten min, vel hun lager kunst av det meste hun tar bilder av. Resultatet ble utrolig vakkert og jeg delte et overskuddsprosjekt, for å inspirere deg til å gjøre akkurat som du vil, å gjøre fermenteringen til ditt prosjekt, uten strenge regler og nitidige måleredskaper. Kos, nyt, gled, skap det livet du ønsker å leve og den maten du ønsker å stue inn i deg og dine, på dine premisser. Utfra responsen fra dere så virker det som om jeg klarte å få dette frem. Boken ble trykket opp i 2. opplag allerede en uke etter lansering 🙂

Dere skal vite at jeg har forsøkt å dele alt jeg kan i denne boken om fermentering og så grundig som jeg har klart. Så om du tenker at du skal sende meg en mail for å spørre om noe, så finner du mest sannsynlig svaret i boken ett sted. Mange av de spørsmål jeg får fra leserne mine etter lanseringen har jeg svarene på bakerst i boken, under OFTE STILTE SPØRSMÅL OG SVAR.

Jeg klarer bare ikke svare på alt dere lurer på, selv om jeg har veldig lyst, så strekker ikke oppmersomheten og tiden min til. Jeg er ikke overlegen, jeg synes ikke du stiller teite spørsmål som jeg ikke gidder svare på. Det er helt enkelt slik at jeg ikke strekker til 🙂

Jeg begynner på et nytt bokprosjekt nå, hjertebarnet: Jeg er en moderne jeger! For å gi dere helheten i det jeg ønsker å formidle, for å vise hvordan du kan spise som dine forfedre, ved å jakte med moderne våpen og de verktøy vi har i dag. Hvordan leve og spise mer fra jord til bord. Du kan kjøpe den neste februar. Inntil da blir det mye spennende skrivearbeid, litt blogging, snart tilbyr jeg TFT-behandlinger hjemme eller via skype (en fantastisk metode som har hjulpet meg mye).

Snart vil bloggen min dukke opp i litt ny drakt, sånn litt over påske.

Og den 04.04 lanserer jeg og Ellen Cecilie Triumf verdens beste kosttilskudd basert på reinlever fra unge friske dyr fra vidda. Du kan like og følge oss frem mot lansering på facebook-siden vår Rein Styrke

Jeg har det ganske godt i livet mitt nå og kjenner på flyt, livet hjemme er harmonisk, barna mine er friske og har det bra om dagen, det er mange av dere som liker og støtter budskapet mitt og jeg har mange spennende bokprosjekt og produkt på gang og alle er like viktige for meg, de utfyller og skaper en helhet. Jeg er superpriveligert som får leve, gjøre og være i drømmen min. Det handler om at jeg må ha med hjertet mitt i alt jeg gjør, ellers blir det ikke noe bra. Jeg vet det er mange av dere som har fulgt ferden min i mange år, som heier på meg og deler- og som gleder seg på mine vegne! Jeg er supertakknemlig for dere!

I samlet sum finner du alt jeg styrer med på min hjemmeside www.gryhammer.no – alt fra maten, yoga, tapping og leverkick.

PS! Jeg tar påskeferie snart, og planlegger å bruke denne teite appelsin-priskrigen til å lage masse immunstyrkende gelesnop som jeg skal ha med meg i sekken på mine daglige skiturer i indre Troms, oppskrift finner du HER!

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!