Mango- og bringebærremser er favorittgodis i hele storfamilien!!!

Oppskrift mango- og bringebærremser
 1 stk moden perfekt mango
1/2 liter bringebær, nyplukket eller frosne
1 banan
Blend og bre utover et paraflex-ark og dehydrer på ca 50 grader i 8-12 timer. Stekeovnen kan også benyttes. Se mitt tidligere superpopulære innlegg om bringebærremsene mine for å få en bedre og grundigere beskrivelse av tørkeprosessen i tillegg til at jeg har dyttet inn tips og tilbakemeldinger fra lesere  som testet oppskriften i vanlig stekeovn.
Og hvorfor ikke putte en frukt/bærremse eller to i matboksen til fruktstund i skole eller barnehage? Jeg kan garantere at barna synes det er stas!

Tanteungen min elsker disse fruktremsene og supersøster har gått til anskaffelse av dehydrator som et resultat av den vakre lilles lyster  :oD
Kategori: Kategori: Ukategorisert
Stikkord: Stikkord: , , ,

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!