Pepperkakefudge: Sneak peek på e-boken Sunt snop og snacks!

Her er en liten sneak peek på e-boken min Sunt snop og snacks. I den finner du også mange nye oppskrifter som ikke har sett dagens lys på bloggen min før. Disse julete snopekulene blogget jeg en lignende versjon på før jul i fjor og ble kjempepopulære blant leserne mine på den gamle fleksi-bloggen min. Nå er oppskriften min blitt forsunnet (yaconsirupen er forduftet fra mitt kjøkken; inneholder ca 50% fritt fruktose), forenklet og forbedret, etter min smak. Den er full av varmende krydder som gjør ekstra godt i disse kalde månedene vi befinner oss i nå. Du finner boken Sunt snop og snacks under knappen mine e-bøker og kan kjøpes med et enkelt tastetrykk der :o)

 
Oppskrift pepperkakefudge
 
3 dl mandler, helst bløtlagt og tørket på forhånd
2 dl dadler
4 ss lønnesirup
1 ts kanel
1 ts kardemomme
1/2 ts nellik
1/2 ts ingefær
1 ts stjerneanis
Noen gode drag med pepperkverna
Mal nøttene i kjøkkenmaskin og ha i resten av ingrediensene
Seige og myke som fudge eller karamell, ekstra gode i konsistensen om du tar kulene ut av fryseren og spiser med det samme. Eller bare mumse pepperkakedeigen som den er.

Ønsker dere alle en strålende helg!

Kategori: Kategori: Ukategorisert
Stikkord: Stikkord: , , ,

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!