Stresser du? Ro ned med meg på webinar 5. desember kl 20.30

Få mine beste råd for å unngå stress. Ta en liten pause sammen med meg.

Tar stresset overhånd før jul? Så mye du skulle ha gjort, og pusten henger knapt med? Bli med på webinaret og få mine beste råd for å stå i din egen styrke når det blåser rundt deg i en hektisk hverdag. Eller kanskje er den ikke spesielt hektisk men du føler deg stressa likevel? Det er fort gjort å miste seg selv. Hvordan finne tilbake til indre ro? Hvordan kan du velge selv om du vil la deg stresse eller ikke? Kan man virkelig velge? Dette og mye mer vil jeg snakke om på webinaret og dele det beste jeg har erfart og tilegnet meg av kunnskap med deg sånn at du også får en bedre hverdag. Meld deg på her og så stresser vi ned sammen og gir blaffen i hele julestria.

Onsdag 5 desember kl 20.30

MELD DEG PÅ HER!

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!